Κυριακή, 14 Απριλίου 2019

Υπογραφή σύμβασης Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής με τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Αττικής (ΟΑΣΑ) Έπειτα από συνεχείς επαφές της ΕΠΛΣΑΠΝ τόσο με την Πολιτική όσο και με την Στρατιωτική Ηγεσία οι προσπάθειες μας, απέδωσαν καρπούς  και υπεγράφη την 12 Απριλίου 2019 μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας Αιγαίου και Νησιώτικης Πολίτικης,  εκπροσωπούμενου από το  Γενικό Γραμματέα κ. Διονύση Τεμπονέρα και του Οργανισμού Αστικών Συγκοινωνιών Αθηνών Α.Ε. (ΟΑΣΑ Α.Ε.), εκπροσωπούμενου από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σκουμπούρη Ιωάννη,
συμφωνητικό για την “Μετακίνηση του Στρατιωτικού Προσωπικού του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς αρμοδιότητας Ο.Α.Σ.Α.” και επιλύει με τρόπο οριστικό ένα πάγιο αίτημα των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.Η αξία των “κάρτών μετακίνησης” του Στρατιωτικού προσωπικού  του ΥΝΑΝΠ, θα είναι ίση με την αξία των παρεχόμενων υπηρεσιών – δράσεων από το Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ.

Σας επισυνάπτουμε τις οδηγίες που ανακοίνωσε το ΥΝΑΠΝ για έκδοση προσωποποιημένης κάρτας για Μέσα Μαζικής Μεταφοράς για το προσωπικού του Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ.

https://docs.google.com/document/d/1KXY0kCyZ0oNoKl10bFhsnuYGKHolpLrL6lNRuEwRvXg/edit?usp=sharing

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

             Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                 ΛΑΖΙΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ
Auto Scroll Stop Scroll