Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2018

Αμεση ενίσχυση Κ.Λ ΡαφήναςΚατά τα τελευταία 2 έτη έχει παρατηρηθεί γιγαντιαία αύξηση της επιβατικής κίνησης στην Λιμενική Αρχή Ραφήνας. Μόνο το καλοκαίρι του 2017 υπήρξε αύξηση 15% της επιβατικής κίνησης σε σχέση με το καλοκαίρι του 2016 και φέτος οι προβλέψεις δίνουν αύξηση της κίνησης αυτής σε σχέση και με το 2017.

 Επιπροσθέτως να αναφέρουμε και την αύξηση των δρομολογίων Ε/Γ-Ο/Γ πλοίων κατά 70% σε σχέση με τα προηγούμενα έτη. Επίσης η υπάρχουσα δύναμη του Λιμεναρχείου είναι μειωμένη κατά 20%  με ό,τι  εμφανίζεται στα στοιχεία της Υπηρεσίας.
Τέλος όπως είναι γνωστό κάποια από τα γραφεία της Υπηρεσίας έχουν υπεραυξημένο φόρτο εργασίας λόγω της γνωστής υπόθεσης λεμβολογίων , με αποτέλεσμα να απασχολείται τριπλάσιος αριθμός Στελεχών στα γραφεία αυτά, σε σχέση με τα αντίστοιχα γραφεία άλλων Υπηρεσιών.
 Έτσι λοιπόν από τα παραπάνω στοιχεία κρίνεται επιτακτική η ΑΜΕΣΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ, πράγμα το οποίο πρέπει  να πραγματοποιηθεί ΑΜΕΣΑ μέσα από τις ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ 2018, καθώς και ΕΜΜΕΣΑ μέσω της επανεξέτασης στο άμεσο μέλλον των ΟΡΓΑΝΙΚΩΝ ΘΕΣΕΩΝ της ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, οι οποίες θα ανταποκρίνονται στις παρούσες ανάγκες και συνθήκες αυτής. Ελπίζουμε ότι η Πολιτική και Στρατιωτική Ηγεσία θα κατανοήσουν τα προβλήματα του προσωπικού της Υπηρεσίας και θα προβούν ΑΜΕΣΑ σε ενέργειες, οι οποίες θα διευκολύνουν και θα συνδράμουν στο ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΕΡΓΟ και στις ΑΝΑΓΚΕΣ του ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
             Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ              Ο ΓΕΝΙΚΟΣ  ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                 ΛΑΖΙΝΟΣ ΑΧΙΛΛΕΥΣ


Auto Scroll Stop Scroll