Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018

«Βραβεύσεις και μοναδικά δώρα στην κοπή πίτας της Ένωσής μας»


Το Σάββατο 17 Μαρτίου στο club Akanθοus Gazoo (Πειραιώς 102 , Γκάζι) , στην κοπή πίτας , η Ένωσή μας δείχνει για άλλη μία φορά την εκτίμηση και την αμέριστη στήριξη στους συναδέλφους που υπηρετούν στις Υπηρεσίες της Αττικής , του Πειραιά  & των Νήσων , τιμώντας τους για τη διαχρονική  τους προσφορά στην καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος, την ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και στη διαφύλαξη θαλασσίων συνόρων .

Μεταξύ άλλων θα τιμηθούν : «Το Π.Α.Θ. / Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ.  090 ‘’Γαύδος’’ ,  ο Α’ Κλάδος Ασφαλείας κι Αστυνόμευσης, η Διεύθυνση Ασφαλείας, το Κλιμάκιο Ειδικών Αποστολών καθώς και το Α’ Λιμενικό Τμήμα του Κ.Λ. Πειραιά , οι Υπηρεσίες των Εναέριων Μέσων , η Μονάδα Υποβρυχίων Αποστολών , η Υπηρεσία Συνδέσμων Διασωστών  , η Μουσική του Λ.Σ  , τη Σχολή Λ/Φ κ.α.» .

Εκτός των βραβεύσεων , στην κοπή της πίτας θα μοιραστούν στους τυχερούς των φλουριών και της λαχειοφόρου που θα διεξαχθεί  , πολλά και πλούσια δώρα όπως :
« Διήμερα ταξίδια σε  ξενοδοχεία με SPA , δωροεπιταγές για θεραπείες προσώπου αξίας 80 € , καπνικές συσκευές IQOS και πολλά άλλα» .

Σας περιμένουμε όλους !!!
Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος ΠαναγιώτηςAuto Scroll Stop Scroll