Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2017

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα από τα παιδιά στελεχών Λ.Σ.


Γλυκές και μελωδικές παιδικές φωνές πλημμύρισαν χθες το πρωί, Πέμπτη  21-12-17, το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος, καθώς μικρά παιδιά από τον βρεφονηπιακό σταθμό Λ.Σ., συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτικούς-συναδέλφους μας τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα κάλαντα και χάρισαν χαμόγελα στον Υφυπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κο Σαντορινιό Νεκτάριο και στον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής Αντιναύαρχο Λ.Σ. κο Σταμάτιο Ράπτη. 

Στη χαρμόσυνη τελετή, παρέστησαν επίσης ο Α’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Θεόδωρος Κλιάρης, ο Β’ Υπαρχηγός του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. Παναγιώτης Παρασκευάς και οι Διευθυντές των Κλάδων του Αρχηγείου.

Η Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π.Ν. ήταν παρούσα δια της εκπροσώπου της Γραμματέα Οργανωτικού κα Μουρκογιάννη Ελένη η οποία είναι και εκπαιδευτικός του βρεφονηπιακού σταθμού Λ.Σ.. 

Τα παιδιά του βρεφονηπιακού σταθμού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. έψαλλαν κάλαντα σε στελέχη του Σώματος και στο πολιτικό προσωπικό του Υπουργείου. Από την ενέργειά τους αυτή συγκεντρώθηκε χρηματικό ποσό το οποίο δώρισαν στα παιδιά από το Σωματείο Ναυτικών Γονέων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η ΑΡΓΩ».

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ       ΤΣΙΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
Auto Scroll Stop Scroll