Παρασκευή, 7 Ιουλίου 2017

Τελετή αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας των παιδικών εξοχών της ΕΛ.ΑΣ. όπου μετά από ενέργειες της Ένωσής μας, φιλοξενούνται και παιδιά στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 5/7/17, η τελετή αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας των παιδικών εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα Αττικής, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων για το φετινό καλοκαίρι, όπου για τέταρτη συνεχή χρονιά και μετά από ενέργειες της Ένωσής μας, θα φιλοξενηθούν και παιδιά Λιμενικών.

Μετά το πέρας της τελετής η Οργανωτική Γραμματέας της Ένωσής μας Μουρκογιάννη Ελένη εκπροσωπώντας το Δ.Σ της Ένωσης, απηύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας μεταξύ άλλων το Δ.Σ. του Ιδρύματος.
   
Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών, Τζανέτος Φιλιππάκος και ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας και εκπρόσωποι Συνδικαλιστικών Φορέων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Από πλευράς Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. παραβρέθηκαν ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Ράπτης Σταμάτιος, ο Υποναύαρχος ΛΣ Αργυρίου Σταμάτιος και ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας Κωσταράκης Δημήτριος.
 
Οι παιδικές κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργούν κάθε χρόνο από το 1962, κατά τους θερινούς μήνες, με μέριμνα  του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» και παρέχουν ιδιαίτερα αναβαθμισμένες υπηρεσίες και νιώθουμε ιδιαίτερη ικανοποίηση που κατορθώνουμε να φιλοξενούνται και παιδιά Λιμενικών.

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ένα όμορφο καλοκαίρι, μια καλή κατασκηνωτική περίοδο, με τη διαμονή τους στη κατασκήνωση να είναι μια ακόμη αξέχαστη εμπειρία!
   
Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll