Παρασκευή, 28 Απριλίου 2017

Δικαστική δικαίωση της Ένωσής μας έναντι της συκοφαντίας και της λασπολογίας


Η Ένωσή μας παρέστη στο Πρωτοδικείο Πειραιά κατά την εκδίκαση της αίτησης Ασφαλιστικών Μέτρων, αφού όπως είναι ήδη γνωστό, η παράταξη με εκπρόσωπο τον κ. Δριβάκο Γεώργιο δεν αποδέχθηκε το αποτέλεσμα των εκλογών της 15ης και 16ης Νοεμβρίου 2016 και επέλεξε να ασκήσει ένδικα μέσα για την ακύρωση και επανάληψή τους και ενώ προηγούμενα άλλη δικαστική απόφαση είχε απορρίψει την αίτηση προσωρινής διαταγής των ιδίων.
Σας ενημερώνουμε ότι το Πρωτοδικείο Πειραιά, αφού εξέτασε όλα τα στοιχεία που προσκομίστηκαν, απέρριψε στο σύνολό τους ισχυρισμούς περί αλλοίωσης του εκλογικού αποτελέσματος και δικαίωσε την Ένωσή μας ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΝΤΑΣ το αίτημα χορήγησης Ασφαλιστικών Μέτρων.
Τονίζουμε ότι η αίτηση ακύρωσης απορρίφθηκε ως ουσιαστικά αβάσιμη ενώ με την ίδια απόφαση του Δικαστηρίου οι αιτούντες ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΗΚΑΝ στην πληρωμή των δικαστικών εξόδων.
Η προσπάθεια υπονόμευσης της συνδικαλιστικής μας εκπροσώπησης με αβάσιμους ισχυρισμούς, έπεσε για άλλη μια φορά στο κενό και από την Ελληνική Δικαιοσύνη.
Όλους αυτούς τους μήνες η Ένωσή μας στάθηκε με υπευθυνότητα και συναδελφικότητα απέναντι στις συκοφαντίες και τη λασπολογία. Επανειλημμένως κάναμε έκκληση προς όλες τις πλευρές για συμπόρευση και συνεργασία. Δυστυχώς η στάση μας αυτή όχι μόνο δεν βρήκε ανταπόκριση αλλά ερμηνεύτηκε καθώς φάνηκε ως αδυναμία από μέρους μας.
Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε το κύρος και τις διαδικασίες της Ένωσής μας και να αποκαταστήσουμε την οικονομική  ζημία που υπέστη το ταμείο και για το λόγο αυτό θα ασκήσουμε τις όποιες ενέργειες μας παρέχει ο νόμος και κατά οποιουδήποτε απαιτηθεί.
Τα προβλήματα είναι κοινά και οι συνάδελφοι αναμένουν από εμάς να συμβάλουμε για την επίλυσή τους. Οι ελάχιστοι που δεν μπορούν να προσφέρουν και επεξεργάζονται κακόβουλες ενέργειες θα πρέπει κάποια στιγμή να απολογηθούν.
Για το Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας
Τσατσουλής Αθανάσιος       Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll