Τρίτη, 6 Σεπτεμβρίου 2016

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η σχολική χρονιά για τον Παιδικό Σταθμό

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκινά η σχολική χρονιά 2016 - 2017 για τον Παιδικό Σταθμό.

Τη Δευτέρα 5/9/2016 η συντριπτική πλειοψηφία των γονέων των νηπίων, παλιών και νέων, κατέκλυσαν το χώρο του Παιδικού Σταθμού ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση της Ένωσης Προσωπικού του ΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων για την καθιερωμένη πρώτη συνάντηση με το προσωπικό του Σταθμού.
  
Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τσατσουλής Αθανάσιος καλωσόρισε όλες και όλους και με μια περιεκτική τοποθέτηση και επαναβεβαίωσε την πεποίθηση της Ένωσης να στηριχθεί ακόμη περισσότερο το επιτελούμενο έργο του Σταθμού, με πρώτη επιλογή τη διασφάλιση των καλύτερων δυνατών συνθηκών παιδαγωγικής έκφρασης και αγωγής των πολυπληθών μικρών μας φίλων!

Άλλωστε η Ένωση απέδειξε του λόγου το αληθές με τις πολυεπίπεδες παρεμβάσεις της σε όλο το φάσμα της ζωής και της αγωγής των παιδιών μας. Σίγουρα δε με τις πρωτοβουλίες που θα λάβει και φέτος και θα είναι περισσότερες, ποιοτικότερες και συνεχείς, η νέα χρονιά θα ανατείλει πιο ελπιδοφόρα.

Το προσωπικό είναι έτοιμο να εκ διπλώσει τις απαραίτητες δεξιότητες που απαιτεί η ηλικία των παιδιών μας. Προσβλέπουμε στη στήριξη όλων. 
 
Προχωράμε ακόμη πιο δυνατά!

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ
Auto Scroll Stop Scroll