Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016

Τελετή αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας των παιδικών εξοχών της ΕΛ.ΑΣ. όπου μετά από ενέργειες της Ένωσής μας, φιλοξενούνται και παιδιά στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1/7/16, η τελετή αγιασμού για την έναρξη λειτουργίας των παιδικών εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας, στις εγκαταστάσεις του Αγίου Ανδρέα Αττικής, με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων για το φετινό καλοκαίρι.
   
Μετά το πέρας της τελετής ο Γενικός Γραμματέας της ΕΠΛΣΑΠ Τσιάνος Παναγιώτης, εκπροσωπώντας το Δ.Σ της
Ένωσής μας, απηύθυνε χαιρετισμό ευχαριστώντας το Δ.Σ. του Ιδρύματος, τον Πρόεδρο της ΠΟΑΣΥ Γερακαράκο Γρηγόρη και την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ., για την αποδοχή φιλοξενίας, δίνοντας την ευκαιρία και σε παιδιά συναδέλφων Λιμενικών να συλλέξουν εμπειρίες και αναμνήσεις τις οποίες θα φέρουν μαζί τους για μια ζωή,  διαμορφώνοντας παράλληλα και την προσωπικότητά τους.
Στην τελετή παρέστησαν η Ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με επικεφαλής τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο Κωσταντίνο Τσουβάλα ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, Δημήτρης Αναγνωστάκης, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Τζανέτος Φιλιππάκος και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης.
   
Η εκδήλωσε ολοκληρώθηκε με χορευτική εκδήλωση που ετοίμασαν τα παιδιά της κατασκήνωσης και οι ομαδάρχες τους.


Οι παιδικές κατασκηνώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας λειτουργούν κάθε χρόνο από το 1962, κατά τους θερινούς μήνες, με μέριμνα  του Ιδρύματος «Εξοχές Ελληνικής Αστυνομίας» και παρέχουν ιδιαίτερα αναβαθμισμένες υπηρεσίες. Για τρίτη συνεχή χρονιά και μετά από ενέργειες της Ένωσής μας, θα φιλοξενηθούν φέτος 30 παιδιά Λιμενικών, κατά τις δύο καλοκαιρινές κατασκηνωτικές περιόδους.
  
Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά ένα όμορφο καλοκαίρι, μια καλή κατασκηνωτική περίοδο με τη διαμονή τους στη κατασκήνωση να είναι μια ακόμη αξέχαστη εμπειρία!
  
Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος       Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll