Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Ενώπιον του κοινού η χορευτική ομάδα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Όπως είναι σε όλους γνωστό, παραδίδονται από τις αρχές του 2015, με μέριμνα του Γρ. Θρησκευτικού, μαθήματα ελληνικών παραδοσιακών χορών σε συναδέλφους, στελέχη του Λιμενικού Σώματος-Ελληνικής Ακτοφυλακής αλλά και πολιτικούς υπαλλήλους του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής. 
  
Υπεύθυνος της όλης προσπάθειας είναι ο Αρχικελευστής Λ.Σ. ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ Λουκάς, με την αρωγή της Επικελευστού Λ.Σ. ΚΑΤΣΩΝΗ Αλεξάνδρας. 

Μετά λοιπόν από σχεδόν δύο χρόνια προσπαθειών ήρθε η ώρα η χορευτική μας ομάδα να εξέλθει από την αίθουσα διδασκαλίας και να εμφανισθεί ενώπιον κοινού.


Ετσι λοιπόν θα πάρει μέρος σε εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά  που θα λάβει χώρα την Κυριακή 12 Ιουνίου 2016 και ώρα 19:30 στο Βεάκειο Θέατρο Πειραιά. 
  
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παραδοσιακούς χορούς από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας που θα χορέψουν ομάδες από τις περισσότερες ενορίες της Μητροπόλεως ενώ η δική μας χορευτική ομάδα, η οποία θα χορέψει σκοπούς από τη Σάμο και την Ικαρία, θα εμφανιστεί ως καλεσμένη (Guest). Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό. 
Auto Scroll Stop Scroll