Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016

Παροχές υγείας για τα μέλη μας από τον ΟΜΙΛΟ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά & Νήσων μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τη διοίκηση του Ομίλου Ευρωκλινικής σας γνωρίζουμε ότι στο εξής θα παρέχονται ειδικά προνόμια.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση του ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ, αναλογιζόμενη την περίοδο κρίσης που διανύει η χώρα μας και στα πλαίσια της Εταιρικής και Κοινωνικής της Ευθύνης, σχεδίασε και προσφέρει ειδικά προγράμματα και παροχές υγείας σε όλα τα μέλη μας, και ειδικές προνομιακές τιμές, με την επίδειξη της κάρτας μέλους της Ένωσής μας.

Τα προνόμια επεκτείνονται στα παιδιά και στους γονείς των μελών μας.

Μεταξύ άλλων προσφέρονται:
1. ΔΩΡΕΑΝ απεριόριστες έκτακτες ιατρικές επισκέψεις στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο στους εφημερεύοντες ιατρούς της Ευρωκλινικής Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό και Γενικό Χειρουργό) και της Ευρωκλινικής Παίδων (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό)
2. ΔΩΡΕΑΝ διαγνωστικές εξετάσεις* αξίας 400€ για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα και έκπτωση 50% σε περίπτωση που η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400€
3. Απεριόριστες προγραμματισμένες Ιατρικές επισκέψεις στην Ευρωκλινική Αθηνών στη προνομιακή τιμή των 5€, κατόπιν ραντεβού  για τις εξής ειδικότητες: Παθολόγου, Καρδιολόγου, Ορθοπεδικού, Γενικού Χειρουργού, ΩΡΛ, Οφθαλμίατρού, Δερματολόγου, Ενδοκρινολόγου, Νευρολόγου, Γυναικολόγου, Ουρολόγου, Γαστρεντερολόγου, Πνευμονολόγου, Αγγειοχειρουργού, Νευροχειρουργού και πολλές άλλες παροχές που αποτυπώνονται στο παρακάτω δελτίο.

Αναλυτικά οι παροχές ΟΜΙΛΟΥ ΕΥΡΩΚΛΙΝΙΚΗΣ
  
Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία της Ένωσής μας.

Για το Δ.Σ.
        Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης


Auto Scroll Stop Scroll