Τετάρτη, 23 Μαρτίου 2016

Ενημερωτική διάλεξη σε στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά από κλιμάκιο του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.)

Μετά από πρωτοβουλία του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε χθες, εντός του κτιρίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, ενημερωτική διάλεξη – εκπαίδευση από κλιμάκιο εκπροσώπων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.) σε στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., σε θέματα υγειονομικού ελέγχου και πρόληψης μεταδοτικών νοσημάτων.
Συγκεκριμένα, ο Αντιπρόεδρος του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. ιατρός κ. Σωτήρης Τσιόρδας, η ιατρός του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. κα Ανδριάννα Παυλή σε συνεργασία με την Υποπλοίαρχο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ιατρό κα Σκύφτη Στέλλα ενημέρωσαν το προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε θέματα πρόληψης μεταδοτικών νοσημάτων και τις ενδεικνυόμενες ενέργειες αναφορικά με τον υφιστάμενο υγειονομικό έλεγχο.

Η ενημέρωση έγινε παρουσία του Υπολιμενάρχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά Πλοιάρχου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Κουράκου Κυριάκου, ενώ ακολούθησε σχετική ενημέρωση για τον εμβολιασμό καθώς και διαδραστική συζήτηση με τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Auto Scroll Stop Scroll