Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου 2016

Πραγματοποίηση εκδήλωσης κοπής Πρωτοχρονιάτικης πίτας


Με την παρουσία εκατοντάδων συναδέλφων πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016, η εκδήλωση της Ένωσής μας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής - Πειραιά & Νήσων τίμησε Υπηρεσίες της Ένωσης οι οποίες έχουν διακριθεί διαχρονικά, τονίζοντας και επιβραβεύοντας με τον τρόπο αυτό την ιδιαίτερη προσπάθεια των συναδέλφων μας, στην ασφάλεια της ανθρώπινης ζωής και την καταπολέμηση του οργανωμένου εγκλήματος.

Συγκεκριμένα απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες στα πληρώματα των Περιπολικών Ανοικτής Θαλάσσης και το σύνολο των Περιπολικών Σκαφών υπηρεσιών της Ένωσής μας. Επίσης βραβεύτηκαν η ΥΕΜ/ΜΕΛΣ, η ΥΕΜ/ΜΑΛΣ, η ΕΒ/ΛΣ, το ΠΛΣ 346 και ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδος Τσιφάκης Μιχάλης.

- Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Α’ Αθήνας ΝΔ κ. Κακλαμάνης Νικήτας απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΠΛΣ 020. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αρχικελευστής ΛΣ Μαντέλης Αναστάσιος.

- Ο Γενικός Γραμματέας ΥΝΑΝΠ κ. Θεοτοκάς Ιωάννης απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στην ΥΕΜ/ΜΑΛΣ  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπλοίαρχος ΛΣ Μηνούδης Άγγελος.

- Ο πρώην Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΑΘ 050. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Υποπλοίαρχος ΛΣ Τσακωνίτης Ξενοφών.

- Η Βουλευτής Β΄ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ κα. Κασιμάτη Νίνα απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΑΘ 060.  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πλωτάρχης ΛΣ Μανούσος Αντώνιος.

- Ο Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ κ. Συρμαλένιος Νικόλας απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΑΘ 080. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Αντιπλοίαρχος ΛΣ Μπικάκης Βασίλειος.

- Ο Βουλευτής Αττικής ΝΔ εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Μπούρας Αθανάσιος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΑΘ 070.  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Υποπλοίαρχος ΛΣ Μπαλοπίτος Σπυρίδων.

- Ο Βουλευτής Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ κ. Συρίγος Αντώνιος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΠΛΣ 010.  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Επικελευστής ΛΣ Παπαστάθης Κωνσταντίνος.

- Ο Βουλευτής Ευβοίας ΝΔ κ. Κεδίκογλου Σίμος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΑΘ 090.  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Λιμενοφύλακας Καρανίκας Γεώργιος.

Η Βουλευτής Α’ Αθήνας ΝΔ κα. Καραμανλή Άννα απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΠΛΣ 030.  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Επικελευστής ΛΣ Γεράκης Χρήστος.

- Ο Βουλευτής Ν.Δ Χίου κ. Μηταράκης Νότης απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΠΛΣ 040.  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πλωτάρχης ΛΣ Περαμερίτης Γεώργιος.

- Η Βουλευτής Β΄ Πειραιά ΚΚΕ κα. Μανωλάκου Διαμάντω απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο προσωπικό της ΕΒ/ΛΣ.  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ Χατζηαθανασίου Αλέξανδρος.

- Ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος στην Υπηρεσία Εναερίων Μέσων ΛΣ. Την πλακέτα παρέλαβε ο Πλοίαρχος ΛΣ Πανταζόγλου Αριστείδης.

- Ο Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Χονδρονάσιος Αθανάσιος απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στον πρόεδρο της Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας κ. Τσιφάκη Μιχαήλ.

- Η πολιτευτής Κυκλάδων κα. Μονογυιού Αικατερίνη απένειμε την τιμητική βράβευση της Ένωσης στο πλήρωμα του ΠΠΛΣ 346 (Λ/Χ Άνδρου).  Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε η Λιμενοφύλακας Μουρκογιάννη Ελένη.

Η συμμετοχή στη φετινή μας εκδήλωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση ενώ χαιρετήθηκε από το σύνολο των συναδέλφων μας και τους ευχαριστούμε γι’ αυτό.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους από την πλευρά της πολιτικής και φυσικής μας ηγεσίας ο Γενικός Γραμματέας ΥΝΑΝΠ κ. Θεοτοκάς Ιωάννης, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων κ. Λαμπρίδης Χρήστος, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος και ο Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ  κ. Χονδρονάσιος Αθανάσιος, ο Διοικητής 1ης ΠΕΔΙΛΣ Υποναύαρχος Λ.Σ. κ. Κλιάρης Θεόδωρος, ο Διευθυντής κλάδου Β Υποναύαρχος Μπαρκάτσας Γεώργιος ο Διευθυντής Λιμενικής Αστυνομίας Αρχιπλοίαρχος Σπανός Νικόλαος ,ο Διευθυντής του κ.ΥΝΑ Αρχιπλοίαρχος Κατωπόδης Αναστάσιος ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Ζαφειρίου  Χρήστος ο Διευθυντής Υγειονομικής Υπηρεσίας Πλοίαρχος Σοφούλης Νικόλαος ο νομικός σύμβουλος του κ.ΥΝΑ κύριος Μπακόπουλος Δημοσθένης ενώ την πίτα μας ευλόγησε ο Στρατιωτικός Ιερέας Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.  Ανθ/ρχος ΛΣ Βαρσαμίδης.

Στο χαιρετισμό του ο πρόεδρος της ΕΠΛΣΑΠ Τσατσουλής Αθανάσιος, τόνισε μεταξύ των άλλων ότι χωρίς την  στήριξη των μελών μας  δεν θα μπορούσαμε να είχαμε καταφέρει σε δύο χρόνια  τόσα πράγματα σε επίπεδο κοινωνικής μέριμνας αλλά και προάσπισης των εργασιακών δικαιωμάτων. Η Ένωση Προσωπικού Λ.Σ Αττικής-Πειραιά & Νήσων μας ενώνει και μας αγκαλιάζει όλους. Θα συμπορευτούμε μαζί άλλη μια δύσκολη χρονιά τόσο σε Εθνικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και ενωμένοι θα τα καταφέρουμε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε οπτικοακουστικό υλικό με τις δράσεις της Ένωσής μας τα τελευταία δύο χρόνια.

Στην εκδήλωσή μας παραβρέθηκαν:

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Α’ Αθήνας ΝΔ κ. Κακλαμάνης Νικήτας, η Βουλευτής Β΄ Πειραιά ΣΥΡΙΖΑ κα. Κασιμάτη Νίνα, ο Βουλευτής Β’ Αθήνας ΝΔ και πρώην ΥΝΑ  κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, οι Βουλευτές Κυκλάδων ΣΥΡΙΖΑ κ. Συρμαλένος Νικόλαος και κ. Συρίγος Αντώνιος, ο Βουλευτής Αττικής ΝΔ εκπροσωπώντας τον πρόεδρο της ΝΔ κ. Μπούρας Αθανάσιος, ο βουλευτής Ν.Δ και τομεάρχης Ναυτιλίας κύριος Κεδίκογλου Σίμος ο Βουλευτής Χίου ΝΔ κ. Μηταράκης Παναγιώτης, η Βουλευτής Β’ Αθηνών Ν.Δ κα Καραμανλή Άννα, η Βουλευτής Β΄ Πειραιά ΚΚΕ κα. Μανωλάκου Διαμάντω, ο Γραμματέας Σωμάτων Ασφαλείας ΠΑΣΟΚ κύριος Ψωμάς Απόστολος, η Αντιδήμαρχος Αθηναίων κα Κοντοσταθάκου Έυα, ο εκπρόσωπος Λ.Α.Ε. κ. Μαυρόπουλος Αναστάσιος, ο πολιτευτής ΠΑΣΟΚ κύριος Αθανασιάδης Λεωνίδας, ο Πρόεδρος της Ένωσης Καταναλωτών κ. Τσιφάκης Μιχάλης, η πολιτευτής της Ν.Δ. στις Κυκλάδες κα Μονογυιού Κατερίνα.

Δηλώνουμε ότι και τη νέα χρονιά, θα συνεχίσουμε πιο μαχητικά, με περισσότερες δράσεις, έχοντας ως στόχο την επίλυση προβλημάτων για το σύνολο του προσωπικού, για ένα καλύτερο Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή και για ένα καλύτερο μέλλον για το προσωπικό και τις οικογένειές τους.

Φωτογραφίες από την εκδήλωσή μας (εδώ).

Για το Δ.Σ.
               Ο Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας

      Τσατσουλής Αθανάσιος       Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll