Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2016

Μετακίνηση προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τα ΜΜΜ

Το ζήτημα της κατάργησης της ελεύθερης μετακίνησης του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. με τα ΜΜΜ έθεσε η Ένωσή μας, σε συνάντηση που πραγματοποίησε με τον Υπουργό Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής κ. Δρίτσα Θ.
Ο κ. Υπουργός μας ενημέρωσε ότι είναι σε επικοινωνία με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα Νικόλαο για την εξεύρεση λύσης του θέματος.
Επιπρόσθετα, το τελευταίο χρονικό διάστημα πραγματοποιήσαμε επαφές με τη Διοίκηση του ΟΑΣΑ, κατά τις οποίες θέσαμε τόσο το ανωτέρω ζήτημα όσο και την κατάργηση  δρομολογιακών γραμμών από και προς το Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Από τη διοίκηση του ΟΑΣΑ ενημερωθήκαμε ότι προσωρινά, σήμερα 11 και αύριο 12 Ιανουαρίου 2016 κατά τις ώρες αιχμής (07.10 – 08.00 και 13.25 – 15.05) τροποποιήθηκε το δρομολόγιο της γραμμής 859 Πειραιάς – Δεξαμενές προκειμένου να πραγματοποιηθούν μετρήσεις επιβατικής κίνησης και αναλόγως τα αποτελέσματα θα αποφασιστεί πώς θα γίνεται η εξυπηρέτηση με τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ.
Από την πλευρά μας ειπώθηκε ότι αυτή η αλλαγή, ακόμη και αν παγιωθεί, δεν καλύπτει επαρκώς  τις ανάγκες και θα αναζητήσουμε επιπλέον λύσεις για την εξυπηρέτηση του προσωπικού.
Για το Δ.Σ.
               Ο Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας
      Τσατσουλής Αθανάσιος       Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll