Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

Δωροκάρτες για τα παιδιά των μελών μας

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων, μετά και τις αποφάσεις που μείωσαν σημαντικά το λειτουργικό κόστος, τη βελτίωση της κατάστασης του ταμείου μας και τη στήριξη των μελών της Ένωσης, με τις νέες εγγραφές μελών, αποφάσισε τη χορήγηση δωροκαρτών για τα παιδιά των μελών μας ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.
Για τη φετινή χρονιά μάλιστα, έχουμε τη δυνατότητα να αυξήσουμε κατά ένα έτος, το ηλικιακό όριο των δικαιούχων, σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. 
Έτσι, το σύνολο των παιδιών των μελών μας που θα λάβουν φέτος δωροκάρτα από την Ένωσή μας, ξεπερνά τα 1.400.
Έκαστη δωροκάρτα αντιστοιχεί στο ποσό των 15€, εξαργυρώνεται στα υπερκαταστήματα παιχνιδιών «ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ» και δικαιούχοι είναι τα μέλη της Ένωσή μας με παιδιά τα οποία έχουν γεννηθεί μετά την 01/01/2005.
Οι δωροκάρτες είναι αυστηρά προσωπικές και θα παραλαμβάνονται από την Τετάρτη 16/12/15 μέχρι και τη Δευτέρα 11/1/2016 από τα γραφεία μας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (γρ.401) αποκλειστικά από τους δικαιούχους.
Θα υπάρχει επίσης η δυνατότητα παραλαβής των δωροκαρτών και κατά την είσοδο στην θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ» που έχουμε προγραμματίσει για το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου.
Παρακαλούνται οι γραμματείες των Υπηρεσιών να ενημερώσουν το προσωπικό τους.
Παρακάτω μπορείται να δείτε τα υποκαταστήματα ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ που μπορείτε να εξαργυρώσετε τις δωροκάρτες.
Για το Δ.Σ.
            Ο Πρόεδρος             Ο Γενικός Γραμματέας
Τσατσουλής Αθανάσιος       Τσιάνος Παναγιώτης

Auto Scroll Stop Scroll