Τρίτη, 22 Δεκεμβρίου 2015

Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης παιδικής παράστασης

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου 2015, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς-μέλη της ΕΠΛΣ Αττικής Πειραιά & Νήσων.

Στον υπέροχο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές με τα μέλη μας και τις οικογένειές τους ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολουθήσαμε την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Ο Μάγος του Οζ».

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Δρίτσας Θεόδωρος, ο Γενικός Γραμματέας ΥΝΑΝΠ κ. Θεοτοκάς Ιωάννης, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος και ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Χονδρονάσιος Αθανάσιος.

Για μία ακόμη χρονιά η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων έφτασε τους 1.100!
Ο πρόεδρος της Ένωσης Τσατσουλής Αθανάσιος στο χαιρετισμό του (εδώ) μετέφερε τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΛΣΑΠ τονίζοντας ότι η ΕΠΛΣ Αττικής – Πειραιά & Νήσων, τα δύο τελευταία χρόνια έχει προχωρήσει σε πολυσχιδείς δράσεις, δράσεις τις οποίες σας καλώ να συνεχίσετε να πλαισιώνετε και κυρίως αυτές που έχουμε ήδη σχεδιάσει στο άμεσο μέλλον με σαφή κοινωνικό προσανατολισμό και θετικό πρόσημο. Όσο είστε εσείς δίπλα μας δεν μπορεί τίποτα και κανένας να μας φοβίσει.  Δεν θα συμβιβαστούμε ποτέ και θα συνεχίσουμε να μαχόμαστε για δίκαια αιτήματα όλων των συνάδελφων μας".
  
Ως Ένωση ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη φορά σε μια εκδήλωσή μας και δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε για καλύτερα και περισσότερα.

Φωτογραφίες (εδώ)

Για το Δ.Σ.

            Ο Πρόεδρος         Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος       Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll