Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Ο Ολυμπιακός σε εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής

Αντιπροσωπεία του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, αποτελούμενη από ποδοσφαιριστές και μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ βρέθηκαν σήμερα σε ειδική εκδήλωση για τα παιδιά του προσωπικού του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
  
Οι «ερυθρόλευκοι» αντάλλαξαν ευχές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, μοίρασαν χαμόγελα και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά, ενώ μοιράσθηκαν και περισσότερες από 300 μπάλες ποδοσφαίρου.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τσατσουλής Αθανάσιος αφού ευχαρίστησε την ΠΑΕ Ολυμπιακός για την άμεση και θετική της ανταπόκριση στην πρόσκληση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά & Νήσων, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη τονίζοντας ότι, «μόνο ενωμένοι μπορούμε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Η Ένωσή μας φροντίζει να κάνει πράξη την έννοια της ενότητα με κάθε ευκαιρία».

Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Θεοδωρίδης Σάββας στάθηκε στη σημασία που έχει η προσφορά στον συνάνθρωπο επισημαίνοντας: «Ο Ολυμπιακός δείχνει πάντοτε με έργα και όχι με λόγια, το ενδιαφέρον του για τα παιδιά και τους γονείς τους. Είμαστε ευτυχείς που σήμερα βρισκόμαστε σ’ αυτή την πολύ ωραία γιορτή για τα παιδιά των Λιμενικών».

Το Δ.Σ. της ΕΠΛΣ Αττικής - Πειραιά & Νήσων ευχαριστεί το μέλος της Ένωσης Καλοειδά Γιώργο ο οποίος όχι μόνο είχε την ιδέα της εκδήλωσης, αλλά συνέβαλε καταλυτικά για την άρτια οργάνωση και το πετυχημένο αποτέλεσμα.

Εκδηλώσεις όπως αυτή, με τη συμμετοχή των συναδέλφων και κυρίως τα παιδικά χαμόγελα που κατέκλυσαν τον χώρο, μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε να ενθαρρύνουμε και να στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες μελών μας.

Περισσότερες φωτογραφίες (εδώ)
Για το Δ.Σ.
            Ο Πρόεδρος             Ο Γενικός Γραμματέας
Τσατσουλής Αθανάσιος       Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll