Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2015

Χριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων με ιδιαίτερη χαρά σας καλεί και φέτος στην Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή για τα παιδιά των μελών της Ένωσης.

Σας περιμένουμε το Σάββατο 19 Δεκεμβρίου στην υπέροχη σκηνή του «ΘΕΑΤΡΟΝ» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254, Ταύρος), όπου ζωντανεύει το παραμύθι του Φρανκ Μπάουμ «Ο Μάγος του Οζ».


Ελάτε να ταξιδέψουμε όλοι μαζί στην αυτογνωσία και τη δύναμη της θέλησης.
Σε ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτεια, σε μια ιστορία ενότητας και συμμετοχής, κοινών στόχων.
Ώρα προσέλευσης: 10:00
Ώρα Παράστασης: 11:00
·         Δωρεάν είσοδο για τα παιδιά και τα μέλη μας.
·         Δωρεάν χώρος στάθμευσης.

Πληροφορίες για το έργο:
Ο Μπάουμ έγραψε τον «Μάγο του Οζ» το 1902. Πρωτοπόρο για την εποχή του, δίδαξε εκατομμύρια παιδιά να αγαπούν το διάβασμα και να ανακαλύπτουν τη μαγεία στα καθημερινά πράγματα. Μέσα από κόμικς, θεατρικά και κινηματογραφικά μιούζικαλ, ταξίδεψε σ' όλο τον κόσμο. «Ο Μάγος του Οζ» ανήκει στα παραμύθια που απλώνονται πέρα από το χρόνο και το χώρο, για να βάλουν φωτιά στη φαντασία και ν' αγγίξουν τα παιδιά κάθε ηλικίας.
Συντελεστές:
Διασκευή-Σκηνοθεσία: Νανά Νικολάου
Μουσική: Μίμης Πλέσσας
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ
Ντόροθυ: Νάντια Μπουλέ, Αφηγητής: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Λαμαρινόκαρδος: Αντώνης Καρυστινός Αχυρόμυαλος: Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος Λιοντάρι: Άγγελος Μπούρας Καλή Μάγισσα: Αλεξάνδρα Ούστα Κακιά Μάγισσα: Πελαγία  Αγγελίδου Θεία Έμμυ-Λιχουδένια-Ποντικοβασίλισσα: Ειρήνη Γραμματικοπούλου Λιχουδένιος-Ποντικομέραρχος-Φύλακας: Νικορέστης Χανιωτάκης Μάγος του Οζ-Θείος Ερρίκος-Λιχουδένιος: Γεράσιμος Σκαφίδας
Για το Δ.Σ.

          Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll