Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015

Τελετή Αγιασμού στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας

Τελετή αγιασμού στις Παιδικές Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου μετά από ενέργειες τις Ένωσής μας φιλοξενούνται και παιδιά στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. πραγματοποιήθηκε χθες (09.07.2015), με αφορμή την έναρξη λειτουργίας των παιδικών κατασκηνώσεων για το φετινό καλοκαίρι.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης - Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος Κιούλος, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννης Πανούσης, οι Γενικοί Γραμματείς Δημόσιας Τάξης και Πολιτικής Προστασίας κ.κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης και Τάσος Μαυρόπουλος, ο Δήμαρχος Νέας Μάκρης - Μαραθώνα κ. Ηλίας Ψινάκης.

Το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή εκπροσώπησαν ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ραφήνας, Πλοίαρχος Λ.Σ κ. Ιωάννης Ρουσάκης και ο Υπολιμενάρχης Κ.Λ. Ραφήνας Αντιπλοίαρχος ΛΣ κ. Κωσταράκης Δημήτρης.

Η Ένωσή μας παραβρέθηκε στην εκδήλωση με τον Ταμία της Ένωσής μας Μπακόλα Χαρίλαο και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Μουρκογιάννη Ελένη, όπου και επέδωσαν τιμητική πλακέτα στον  Πρόεδρο του Δ.Σ. του Ιδρύματος Εξοχές της Ελληνικής Αστυνομίας, Υποστράτηγο Γεώργιο Κωτσάκη και στον Διευθυντή του Ιδρύματος Εξοχές, Ταξίαρχο Νικόλαο Κοϊνάκη σε ένδειξη ευχαριστίας για την έμπρακτη, πρόθεσή τους στην παροχή μιας σημαντικής κοινωνικής προσφοράς στο προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Περισσότερες φωτογραφίες (εδώ).
Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος        Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll