Τετάρτη, 8 Ιουλίου 2015

ΠΡΟΣΕΧΩ - ΜΑΘΑΙΝΩ - ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ στις παιδικές κατασκηνώσεις της ΕΛ.ΑΣ.

Το Αρχηγείο Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής στο πλαίσιο της ενημέρωσης των μαθητών, υλοποιεί και τη φετινή χρονιά το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «ΠΡΟΣΕΧΩ-ΜΑΘΑΙΝΩ-ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ» με σκοπό την ουσιαστική ενημέρωση των παιδιών για τους κινδύνους που εγκυμονεί η θάλασσα, τονίζοντας τη σημασία της πρόληψης.

Η Ένωσή μας ανέλαβε πρωτοβουλία ώστε το πρόγραμμα να παρουσιαστεί και στα παιδιά των παιδικών εξοχών της Ελληνικής Αστυνομίας, όπου μετά από ενέργειές μας, φιλοξενούνται και παιδιά στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Το πρόγραμμα παρουσιάσθηκε στις 6/6/2015 από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ραφήνας και την Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Ένωσής μας Μουρκογιάννη Ελένη.

Κατά την παρουσίαση δόθηκε στα παιδιά η δυνατότητα να μάθουν παίζοντας, διασκεδάζοντας και συζητώντας τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς στη θάλασσα και στην παραλία, προκειμένου να προληφθούν ατυχήματα και η ευκαιρία να συνειδητοποιήσουν και να εμπεδώσουν την επιτακτική ανάγκη για την προστασία του περιβάλλοντος.

Τέλος δημιούργησαν από κοινού χειροτεχνίες που σκοπό είχαν τη σύσφιξη σχέσεων μεταξύ του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και της ΕΛ.ΑΣ.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Λιμενικής Αστυνομίας του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας και τους συναδέλφους που συνέβαλαν στην επιτυχή παρουσίαση του προγράμματος.

Περισσότερες φωτογραφίες (εδώ)
Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος        Τσιάνος Παναγιώτης

Auto Scroll Stop Scroll