Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2015

Λήξη σχολικής χρονιάς Βρεφονηπιακού σταθμού! Ραντεβού τον Σεπτέμβρη!

Ένα όραμα ζωής για την Ένωση Προσωπικού Λ.Σ. Αττικής - Πειραιά & Νήσων γίνεται πράξη, με τη συνδρομή και χρηματική ενίσχυση τη Ένωσής μας από το ταμείο μας και από χορηγίες που εξασφαλίσθηκαν μετά από ενέργειές μας.

Εξίσου σημαντική είναι και η συμβολή των γονέων-συναδέλφων των οποίων κάθε σχολική χρονιά εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον βρεφονηπιακό σταθμό κάθε χρόνο.

Το όραμα αυτό δεν θα ήταν ωστόσο δυνατό να υλοποιηθεί δίχως το παιδαγωγικό προσωπικό του βρεφονηπιακού σταθμού.

Το παιδαγωγικό προσωπικό αποτελείται από παιδαγωγούς και νοσηλευτές και είναι εκεί καθημερινά με τα παιδιά των συναδέλφων, προσφέροντας την αγάπη τους και την απαιτούμενη προσοχή και φροντίδα.

Καθημερινά οι γονείς εμπιστεύονται στα χέρια των συναδέλφων λιμενικών-παιδαγωγών, την ίδια τους τη ζωή, τα παιδιά τους. 

Τα παιδιά αφήνουν, ίσως για πρώτη φορά, το ασφαλές και οικείο περιβάλλον του σπιτιού τους και αποχαιρετούν τους γονείς τους στην είσοδο του σταθμού.

Έτσι λοιπόν και φέτος άλλη μια χρόνια τελείωσε με την πλήρη στήριξη της ΕΠΛΣ Αττικής - Πειραιά & Νήσων.

Το παιδαγωγικό προσωπικό του σταθμού με την συνεργασία της ΕΠΛΣΑΠ, έδωσε στους μικρούς μαθητές σχολικό ενθύμιο και δημιούργησε χειροτεχνίες για να αποχαιρετίσουν μια ακόμη χρονιά.

Και για την επόμενη σχολική χρονιά, η Ένωσή μας τηρώντας στο ακέραιο τις υποχρεώσεις της, ενημέρωνε καθημερινά όλους τους ενδιαφερόμενους, συγκέντρωσε τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά και δημοσιοποίησε τις θέσεις-μόρια των ενδιαφερομένων που επεξεργάστηκε η Διοίκηση Προσωπικού αφού φέτος κατατέθηκαν 119 αιτήσεις παιδιών για 90 θέσεις.

Ευχαριστούμε θερμά την πολιτική και στρατιωτική μας ηγεσία, τις αρμόδιες Δ/νσεις του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. που στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας καθώς επίσης και τον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

Ευχόμαστε καλό καλοκαίρι σε όλα τα παιδιά και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβρη!

Σχετικές φωτογραφίες (εδώ)
Auto Scroll Stop Scroll