Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2015

Μήνυμα από τον πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Με την ολοκλήρωση των εργασιών του Εκλογικού μας συνεδρίου, η Ομοσπονδία μας έκλεισε έναν ιστορικό κύκλο, ανοίγοντας την ίδια ώρα έναν άλλο, ακόμα πιο απαιτητικό για όλους μας.
 
Σε μια εποχή που επιχειρείται η συνολική αποδόμηση κεκτημένων που με αγώνες κατέκτησε ο κλάδος μας, θέτοντας εν αμφιβόλω και αυτήν ακόμη την αξιοπρεπή διαβίωσή μας και υπονομεύοντας το υπηρεσιακό μέλλον μας, είναι ανάγκη να ξαναβρούμε το βηματισμό μας, βηματισμό προσφοράς στην πατρίδα, στο συνάνθρωπό μας συμπόρευσης και ενότητας.  
Σήμερα που ο λαός μας χειμάζεται από τις συνέπειες της πολυεπίπεδης κρίσης, δεν χρειάζονται ρητορικές ακροβασίες και κίβδηλα συνθήματα. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν οριστικά και  αμετάκλητα!!
 
Η προάσπιση των επαγγελματικών μας δικαιωμάτων, οι καλύτερες συνθήκες εργασίας, η αναγνώριση  της κοινωνικής μας προσφοράς δεν κατακτώνται από απλές εθιμοτυπικές επισκέψεις στα γραφεία της ηγεσίας, αλλά με συνεχείς και δοκιμασμένους  αγώνες στο στίβο της καθημερινότητας. Και εμείς γνωρίζουμε τι θα πεί αγώνας!! Αγώνας που θα δώσουμε  με όλους τους  συναδέλφους, χωρίς τεχνητές πολώσεις. Δεν περισσεύει κανείς σε αυτό το προσκλητήριο ευθύνης.
 
Με ενότητα, συνέπεια, ζήλο και επίγνωση προχωρούμε σε νέους δρόμους.
 
Στο δρόμο της ομοψυχίας του κλάδου μας.
 
Στο δρόμο της προάσπισης των κεκτημένων και αλλά και της απαρέγκλιτης δέσμευσης μας να στηρίξουμε την Πατρίδα μας στις δύσκολες στιγμές που βιώνουμε όλες και όλοι.
 
Στο δρόμο της  της αξιοπρέπειας, της αλληλεγγύης, της διαφάνειας και της χρηστής διοίκησης. Όλα στο φως της αλήθειας!!
 
Στο δρόμο της τόλμης για την ανάδειξη της προσφοράς του κλάδου μας στους Έλληνες πολίτες.
 
Στο δρόμο της αταλάντευτης προσήλωσης στις αρχές της συνέπειας,του διαλόγου αλλά και των αποφάσεων χωρίς διακρίσεις και περιχαρακώσεις.
 
Σε αυτήν την ώρα της ευθύνης, δηλώνουμε ένα ισχυρό και αμετάκλητο Παρών. 

Είμαστε βέβαιοι ότι μαζί μας είσθε όλες και όλοι οι συναδέλφισσες και συνάδελφοι.
 
Ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ
 
Τσατσουλής Αθανάσιος
Auto Scroll Stop Scroll