Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2015

Παροχές υγείας για τα μέλη μας από το Πειραϊκό Θεραπευτήριο


Η διοίκηση της κλινικής ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ αναλογιζόμενη την περίοδο κρίσης που διανύει η χώρα μας και στα πλαίσια της Εταιρικής και Κοινωνικής Ευθύνης, έχει σχεδιάσει ειδικά προγράμματα και παροχές υγείας για πληθυσμιακές ομάδες που παρά τις δυσκολίες και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν, συνεχίζουν να παρέχουν αδιάλειπτα έργο για την κοινωνία και τους πολίτες.

Ειδικότερα και μετά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά & Νήσων, η διοίκηση της κλινικής μας είναι στην ευχάριστη θέση να προσφέρει σε όλα τα μέλη σας ειδικές προνομιακές τιμές με την επίδειξη της κάρτας μέλους.

Οι παροχές της κλινικής μας επεκτείνονται εκτός από τα μέλη σας και στους συγγενείς 1ου βαθμού.

Το κόστος χρήσης των υπηρεσιών της κλινικής μας για την Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής – Πειραιά & Νήσων αναλύεται στο συνημμένο Παράρτημα Παροχών.

Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας και δίπλα σας στο δύσκολο έργο που προσφέρετε.

Με εκτίμηση,

Ιωάννης Θεοδωρολέας
Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος
ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ
Ακτή Κουντουριώτου 7α Καστέλλα – Πειραιάς

Π Α Ρ Α Ρ Τ Η Μ Α   Π Α Ρ Ο Χ Ω Ν

Η κλινική ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ στεγάζεται σε ένα κτίριο 5.500 τ.μ. στην Καστέλα Πειραιά και διαθέτει 84 κλίνες εκ των οποίων 4 κλίνες Πολυδύναμη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και 4 κλίνες Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας.

Το άνετο και σύγχρονο περιβάλλον μας (δωμάτια δίκλινα, μονόκλινα, σουίτες και κοινόχρηστοι χώροι) εξασφαλίζουν την όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη διαμονή των ασθενών και των συνοδών τους.

Μέσα από τα υπερσύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα και το άρτια καταρτισμένο επιστημονικό προσωπικό παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες υγείας, με πλήρη 24ώρη κάλυψη ιατρών όλων των ειδικοτήτων. Επίσης λειτουργεί και υπερσύγχρονο φυσιοθεραπευτήριο.

Το ΠΕΙΡΑΙΚΟ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟ ΑΕ σας προσφέρει τα κάτωθι προνόμια:
  • Απεριόριστες δωρεάν επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς.
  • Στις ειδικότητες παθολόγου - ορθοπαιδικού - χειρουργού - καρδιολόγου -γαστρεντερολόγου - πνευμονολόγου - ουρολόγου - ΩΡΛ χρέωση 20 € κατόπιν ραντεβού.
  • Στις λοιπές ειδικότητες χρέωση 30 € κατόπιν ραντεβού.
  • Δωρεάν ετήσιο check-up (γεν. αίματος, σάκχαρο, ουρία, κρεατινίνη, SGOT, SGPT, ολική χοληστερίνη, καρδιογράφημα, ακτινογραφία θώρακος).
  • Στις διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργούνται με τη χρήση του ΕΟΠΥΥ, χορηγείται έκπτωση 30% στην συμμετοχή του ασφαλισμένου.
  • Στις διαγνωστικές εξετάσεις που διενεργούνται χωρίς τη χρήση Ασφαλιστικού
  • Φορέα, για μεν τις μικροβιολογικές δίνονται οι τιμές ΦΕΚ για δε τις απεικονιστικές (αξονικές, υπερηχογραφήματα κλπ) τιμές ως συνημμένο παράρτημα Α.
  • Φυσιοθεραπείες χωρίς χρήση Ασφαλιστικού Φορέα τιμή 8 € ανά συνεδρία.
  • Σε περίπτωση νοσηλείας χορηγείται έκπτωση 15% στο ημερήσιο νοσήλιο και τις εξετάσεις (εξαιρούνται υλικά- ειδικά υλικά- φάρμακα-αμοιβές ιατρών).
Ειδικότερα για τις ακόλουθες παρακλινικές εξετάσεις σας παρέχονται οι κάτωθι ειδικές τιμές χωρίς την χρήση Ασφαλιστικού Φορέα:

ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΙΜΗ
Ψηφιοποιημένη Μαστογραφία (4λήψεις) 
16 €
Αξονική (Θώρακος, Κρανίου, Άνω Κοιλίας, κάτω κοιλίας, Εγκεφάλου,, Αυχένα κ.λ.π)
35 €
Triplex Καρδιάς
35 €
Triplex Αγγείων (π.χ. καρωτίδες)
30 €
Test κοπώσεως
25 €
Holter ρυθμού
15 €
Holter πιέσεως
22 €
U/S (1 Όργανο)
8 € &
έκαστο επιπλέον όργανο 3 €
Test Pap
14 €
U/S Μαστών
12 €
PSA
11 €
Τ3-Τ4-ATPO-U/S θυρεοειδούς
25 €
Μαγνητική
150 €

Σημείωση:
Για ραντεβού και πληροφορίες επικοινωνήστε με την κλινική μας στο τηλέφωνο 2104198800.

Για περαιτέρω παροχές υγείας επικοινωνήστε με την Ένωσή μας, τηλ.: 2104133687

Δείτε τα προνόμια της κάρτας μέλους της Ένωσής μας


Auto Scroll Stop Scroll