Τρίτη, 2 Ιουνίου 2015

Πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης Δήμου Κορυδαλλού, με τη συμμετοχή παιδιών μελών μας

Η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής, Πειραιά & Νήσων σας ενημερώνει ότι ύστερα από συνάντηση με τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Κασιμάτη Σταύρο εξασφαλίσθηκαν θέσεις για τα παιδιά των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. μελών της Ένωσης, στο πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου Κορυδαλλού «Διακοπές στην πόλη μου».

Ευχαριστούμε θερμά τον Δήμαρχο Κορυδαλλού κ. Κασιμάτη Σταύρο για την άμεση και θετική ανταπόκρισή του στο αίτημά μας, ενέργεια με την οποία δίνει ανάσα σε πολλές οικογένειες συναδέλφων μας.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα:
Το πρόγραμμα «Διακοπές στην πόλη μου» είναι μία δραστηριότητα που επιδιώκει την ποιοτική βελτίωση και τον εμπλουτισμό των δράσεων με στόχο την Ανάπτυξη των Αθλητικών Δραστηριοτήτων και της Αισθητικής Αγωγής, την Καλλιέργεια της Φιλαναγνωσίας, την Βελτίωση της Παραγωγής Λόγου, την Ενδυνάμωση της Κοινωνικοποίησης, μέσα από ένα πολυεπίπεδο βιωματικό πρόγραμμα στο οποίο περιλαμβάνονται: Αθλοπαιδιές, Εικαστικά, Θεατρική Αγωγή, Σκάκι, Κινηματογράφος, Παιδαγωγικές δράσεις, Κολύμπι.

Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων τα παιδιά φέτος θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τους εθελοντές της Εθελοντικής Διασωστικής Ομάδας Κρίσεων (ΕΔΟΚ) καθώς και τα έμπειρα στελέχη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να φροντίζουν την ασφάλειά τους σε ξηρά και θάλασσα. Επίσης φέτος θα γνωρίσουν ακόμη καλύτερα το καλό παιδικό βιβλίο μέσα από την Αφήγηση-Δραματοποίηση Παραμυθιού και συναντήσεις με Έλληνες Συγγραφείς. Φυσικά θα απολαύσουν ακόμη περισσότερο τη Θάλασσα της παραλίας του Σχοινιά με την επίβλεψη έμπειρων Καθηγητών Φυσικής Αγωγής και την παρουσία ναυαγοσώστη και γιατρού.

• Δυνατότητα συμμετοχής έχουν τα παιδιά που έχουν ολοκληρώσει τη φοίτηση στις Α’ έως και ΣΤ’ Τάξεις του Δημοτικού Σχολείου.
• Διάρκεια προγράμματος 4 εβδομάδες, 18/6/2015 - 15/07/2015 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες από 7.30 έως τις 16.00. (Προσέλευση 7:30 έως 8:30 και αποχώρηση 14:00 έως 16:00).
• Το πρόγραμμα θα λειτουργήσει στα 2ο, 6ο, και 9ο  Δημοτικά Σχολεία του Κορυδαλλού.
• Η οικονομική συμμετοχή ορίζεται: 1ο παιδί 125 €, 2ο παιδί 80 €, 3ο παιδί δωρεάν.
Η υποβολή των αιτήσεων θα πραγματοποιηθεί από 2/6/15 μέχρι και 5/6/15 στα γραφεία της Ένωσής μας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ (γρ.401).

Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής (εδώ)
Auto Scroll Stop Scroll