Δευτέρα, 16 Μαρτίου 2015

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες» που διοργάνωσαν η Ένωση Καταναλωτών Ελλάδας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά και η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής-Πειραιά & Νήσων, με αφορμή τη «Παγκόσμια Ημέρα Καταναλωτή».

Η άνευ προηγουμένου προσέλευση στον προαύλιο χώρο του Ι.Ν. Αγίου Φανουρίου Δραπετσώνας ξεκίνησε από νωρίς το πρωί και συνεχίσθηκε μέχρι αργά το μεσημέρι.
Την από κοινού μας δράση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. Γερακαράκος Γρηγόριος.

Στις δύσκολα οικονομικά ημέρες που διανύουμε ως χώρα αλλά και ο καθένας μας προσωπικά, η μεγάλη ανταπόκριση πολιτών, Αστυνομικών και Λιμενικών, μας υποχρεώνει να συνεχίσουμε την κοινή μας δράση, έχοντας διπλό στόχο:
Την προώθηση ποιοτικών Ελληνικών προϊόντων απευθείας από τους παραγωγούς «Χωρίς Μεσάζοντες», προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να ενισχύσουμε εμπράκτως τον πρωτογενή τομέα παραγωγής, αλλά και της διάθεσης αυτών των προϊόντων σε χαμηλές τιμές, ελαφρύνοντας έτσι τον οικογενειακό προϋπολογισμό των συναδέλφων μας και των πολιτών που υπηρετούμε.

Φωτογραφίες
Για τα Δ.Σ.
Οι Πρόεδροι
ΕΠΛΣ Αττικής – Πειραιά & Νήσων
Τσατσουλής Αθ.
Ένωσης Καταναλωτών Ελλάδας
Τσιφάκης Μ.
Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά Λιότσος Σπ.
Auto Scroll Stop Scroll