Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2015

Τοποθέτηση μελών Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.

Τα Μέλη του Δ.Σ της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
1. ΑΓΓΕΛΗΣ Ευάγγελος
2. ΔΡΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Αλέξανδρος
3. ΚΑΜΒΥΣΗΣ Σαράντος
4. ΚΥΡΑΝΗΣ Κωνσταντίνος
5. ΜΠΕΡΤΣΙΑΣ Αθανάσιος
6. ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ Αθανάσιος
7. ΤΣΙΑΝΟΣ Παναγιώτης

13 Μαρτίου 2015

Σχετικά με τα όσα έχουν διαδραματιστεί αναφορικά με την πρόταση για πραγματοποίηση του Τακτικού Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στα Δωδεκάνησα και τα όσα δήλωσε για το θέμα ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., κάνουμε γνωστά τα εξής:

Επιβεβαιώνουμε τα όσα αποδίδονται στον πρόεδρο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κ. Δριβάκο Γεώργιο. Πράγματι ο πρόεδρος, στο Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. την 6/3/2015, μετά την ανάγνωση της  ανακοίνωσης-πρότασης της ΕΠΛΣ Δωδεκανήσου για την διοργάνωση του Τακτικού Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στα Δωδεκάνησα, σε μια επίδειξη αλαζονείας την αποκάλεσε «ηλίθια και απαράδεκτη» για να συνεχίσει λέγοντας ότι η ΕΠΛΣ Δωδεκανήσου «δεν έχει βγάλει  ποτέ ανακοίνωση με συνδικαλιστικό  περιεχόμενο». Έκλεισε δε, με την πεποίθηση ότι οι απόψεις του αυτές, απηχούν το σύνολο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Από την πλευρά μας υπήρξε άμεση και ξεκάθαρη τοποθέτηση με την οποία κάναμε σαφές ότι οι απόψεις του προέδρου δεν μας εκφράζουν.

Είναι πραγματικά θλιβερό το γεγονός, να επικαλούμαστε όσους και όσες υπηρετούν στην πρώτη γραμμή της επιχειρησιακής δραστηριότητας και όχι μόνο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, όποτε θέλουμε να προστατέψουμε, να βελτιώσουμε και να προάγουμε συνολικά θέματα για το γενικότερο συμφέρον των στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και να τους καθυβρίζουμε όταν αισθανόμαστε ότι απειλείται το συνδικαλιστικό μας μέλλον.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε όλες και όλους ότι είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών και Ενώσεων Προσωπικού Λ.Σ. τρέφουν απεριόριστο σεβασμό, τόσο στους υπηρετούντες στα Δωδεκάνησα όσο και στην ΕΠΛΣ Δωδεκανήσου.

Οφείλουμε να προσανατολιστούμε το συντομότερο δυνατό και με κάθε τρόπο σε θέματα που απασχολούν το προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. 

Τέλος δίνουμε την υπόσχεση ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό ώστε να διαμορφωθούν το συντομότερο δυνατό οι συνθήκες αυτές που θα επιτρέπουν τη διεξαγωγή του Συνεδρίου της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. στα πολύπαθα Δωδεκάνησα.
Auto Scroll Stop Scroll