Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Πραγματοποίηση Χριστουγεννιάτικης παιδικής εκδήλωσης

Περισσότερες φωτογραφίες (εδώ)
Πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς-μέλη της ΕΠΛΣ Αττικής Πειραιά & Νήσων.

Στον υπέροχο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε ευχές με τα μέλη μας και τις οικογένειές τους ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολουθήσαμε την εξαιρετική θεατρική παράσταση «Τομ Σόγιερ».

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος και ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Χονδρονάσιος Αθανάσιος.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων ξεπέρασε τους 1.000!
Ο πρόεδρος της Ένωσης Τσατσουλής Αθανάσιος στο σύντομο χαιρετισμό του (εδώ) μετέφερε τις ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΛΣΑΠ τονίζοντας ότι ως Ένωση θα είμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια συναδέλφου, ιδιαίτερα σήμερα που πολλές κοινωνικές παροχές πλήττονται.

Ο Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης δήλωσε ότι βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με την ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων για όλα τα θέματα του προσωπικού. Ανακοίνωσε επίσης ότι βρίσκεται κοντά σε χορηγία ικανή να βελτιώσει σημαντικά τις εγκαταστάσεις του βρεφονηπιακού σταθμού όπου φιλοξενούνται παιδιά στελεχών του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Ο κ.ΥΝΑ απευθυνόμενος στα παιδιά είπε «να αισθάνεστε υπερήφανα για την προσφορά των γονιών σας όπως ακριβώς αισθάνομαι και εγώ όλο αυτό το χρονικό διάστημα που είμαι πολιτικός προϊστάμενος ανθρώπων που καταβάλλουν καθημερινό αγώνα για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στο έργο τους κάτω από δύσκολες συνθήκες και υψηλές απαιτήσεις».

Ο Αρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος Λ.Σ. κ. Αθανασόπουλος Αθανάσιος με τη σειρά του ευχήθηκε καλές γιορτές και το νέο έτος να φέρει υγεία σε όλα τα στελέχη του Σώματος και τις οικογένειές τους.

Ως Ένωση ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν για μια ακόμη φορά σε μια εκδήλωσή μας και δεσμευόμαστε να συνεχίζουμε για καλύτερα και περισσότερα.

Να είστε βέβαιοι!
Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll