Κυριακή, 21 Δεκεμβρίου 2014

Χαιρετισμός προέδρου ΕΠΛΣΑΠ Τσατσουλή Αθανάσιου

Κύριε Υπουργέ,
Κύριε Αρχηγέ,
Κύριοι Υπαρχηγέ,
Μικρές και μικροί μας φίλοι,
Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,

Στη σημερινή Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας καλωσορίζουν πρωτίστως οι πραγματικοί οικοδεσπότες, οι εκατοντάδες, μικρές και μικροί μας φίλοι, τα παιδιά των μελών της Ένωσης.
Όλα λοιπόν για τα παιδιά. Άλλωστε τόσο εύστοχα ο ποιητής της Ρωμιοσύνης Γιάννης Ρίτσος το τονίζει «Το παιδί είναι ζωή. Τίποτα άλλο». 
Έτσι και εμείς ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής-Πειραιά & Νήσων, διοργανώνουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον υπέροχο αυτόν χώρο την παιδική μας γιορτή.

Θα ήθελα όμως με την ευκαιρία αυτή να σας διαβεβαιώσω ότι ως Ένωση ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε οικογένεια συναδέλφου, ιδιαίτερα σήμερα που πολλές κοινωνικές παροχές πλήττονται.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι είμαστε από τα ελάχιστα, ίσως και το μοναδικό σωματείο εργαζομένων στην Ελλάδα, το οποίο διατηρεί τα τελευταία χρόνια έναν πρότυπο παιδικό σταθμό, παράδειγμα για πολλούς, που με την βοήθεια των εξαιρετικών συναδέλφων που υπηρετούν εκεί, προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και πρόγραμμα καθημερινότητας που προσφέρει στοχευμένη αγωγή στα παιδιά.
Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τον κ. Υπουργό όσο και τον κ. Αρχηγό δίχως των οποίων, την αμέριστη βοήθεια και έμπρακτη στήριξη δεν θα ήταν δυνατή η ανανέωση της σύμβασης του παιδικού μας σταθμού.
Συνεχίζουμε όμως για καλύτερα και περισσότερα. Να είστε σίγουροι!
Σε κάθε παιδί έως 10 ετών η Ένωση εξασφάλισε με σωστή διαχείριση και προσφέρει μια δωροκάρτα αξίας 15 € που μπορείτε να την προμηθεύεστε από τα γραφεία μας στο Αρχηγείο.
Εύχομαι εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Χρόνια Πολλά και Καλά.
Έχουμε ανάγκη αυτήν την ευχή γιατί η πατρίδα μας χρειάζεται όλες και όλους.
Σε αυτήν την κλήση οφείλουμε ως ένστολοι να είμαστε πρώτοι από όλους παρόντες!
Γιατί οι Λιμενικοί, ξέρουμε και από φουρτούνες και από μπουνάτσες.
Auto Scroll Stop Scroll