Τετάρτη, 10 Δεκεμβρίου 2014

Τροπολογία δίνει εξάμηνη παράταση στις αποφάσεις για το Τ.Α.Λ.Σ.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Ομοσπονδία μας, αναμένεται σήμερα (10/12/2014) να κατατεθεί  στη Βουλή κοινή τροπολογία των Υπουργών, Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτη Μιλτιάδη και Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. Κικίλια Βασίλη, σύμφωνα με την οποία δίδεται εξάμηνη παράταση για την μετατροπή ή μη του Τ.Α.Λ.Σ. σε ΝΠΙΔ ως επαγγελματικό ταμείο ασφάλισης κατά τα οριζόμενα στον ν. 3029/02.
Συνεπώς μετά την ψήφιση της εν λόγω τροπολογίας,  η προθεσμία απόφασης μετατροπής ή μη του Τ.Α.Λ.Σ. σε επαγγελματικό ταμείο θα είναι η 30-06-2015 από 31-12-2014.
Ως Ένωση έχουμε έγκαιρα επισημάνει στα αρμόδια όργανα αλλά και απευθυνόμενοι προς τα μέλη μας, ότι τα ανοικτά ερωτήματα επαγγελματικής ασφάλισης στον κλάδο μας είναι κρίσιμα και θα πρέπει να απαντηθούν στοιχειοθετημένα ώστε να γνωρίζουμε που οδηγούμαστε με τα νέα δεδομένα που διαμορφώνονται και να είμαστε σε θέση να πάρουμε και τις ορθές αποφάσεις.

Οφείλουμε ως εκπρόσωποι όλων των βαθμίδων του Σώματος, να αποτελέσουμε τον πρωταγωνιστή στις όποιες εξελίξεις και να λειτουργήσουμε  επ΄ ωφελεία του συνόλου των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης
Διαβάστε σχετικά:

Auto Scroll Stop Scroll