Πέμπτη, 9 Οκτωβρίου 2014

Προνομιακή τιμή για τα μελη μας στα συστήματα συναγερμού PA GROUP

Η pro actιons group είναι μια δυναμική Εταιρεία στον ευαίσθητο χώρο της Παροχής Υπηρεσιών Ασφαλείας και δραστηριοποιείται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα. Είναι σε θέση να μελετά, να προτείνει, να εφαρμόζει αλλά και να υποστηρίζει επαγγελματικές λύσεις για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις των Μελών σας. Στηρίζεται σε μια ομάδα έμπειρων ανθρώπων, που δουλεύοντας με ευσυνειδησία και υπευθυνότητα στον τομέα ΑΣΦΑΛΕΙΑ επι σειρά ετών, βρίσκεται σε θέση να παρέχει υπηρεσίες και Συστήματα Ασφαλειας υψηλών προδιαγραφών, αξιόπιστα και ποιοτικά.
Καινοτομεί στο χώρο με εξειδικευμένες υπηρεσίες όπως Γραμμή Βοήθειας για τις ευπαθείς ομάδες αλλά και την υπηρεσία gps tracking (δορυφορικός εντοπισμός - συναγερμός για οχήματα).

Και όλα αυτά με την υποστήριξη του  Κέντρου Λήψεως Σημάτων που λειτουργεί αδιάλειπτα 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο και υποστηρίζει άρτια τις υπηρεσίες στο νευραλγικό τομέα της διαχείρισης κινδύνων και εκτάκτων περιστατικών .
Η υλοποίηση της συνεργασίας μας θα γίνει με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των μελών της Ενώσεώς σας.
Ειδικότερα, για τα Μέλη σας προσφέρουμε την υπηρεσία σύνδεσης συστήματος συναγερμού με το Ιδιόκτητο Κέντρο Λήψεως Σημάτων της εταιρείας μας στην προνομιακή τιμή των 7,00 ευρώ/μήνα, ήτοι 84,00/έτος + ΦΠΑ.
Επίσης προσφέρουμε τη δυνατότητα εξόφλησης  αγοράς & εγκατάστασης  Συστημάτων Ασφαλείας & CCTV σε τρείς (3) άτοκες μηνιαίες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα μας : www.pagroup.eu
Auto Scroll Stop Scroll