Παρασκευή, 24 Οκτωβρίου 2014

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών στα γραφεία της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων

Συνάντηση με αντιπροσωπεία της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) καθώς και του Ταμείου Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελληνικού Τμήματος του IPA (ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ), πραγματοποιήθηκε χθες 23/10/2014, στα γραφεία της Ένωσής μας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα συζητήθηκε ο τρόπος λειτουργίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) καθώς και η δυνατότητα ένταξης του προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. σε αυτή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι απαντήσεις που πήραμε σε ερωτήματα σχετικά με το καθεστώς του επαγγελματικού ταμείου ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ, ενώ στο προσεχές μέλλον θα δοθεί από την Ένωσή μας η ανάλογη ενημέρωση με τα οφέλη και τις υποχρεώσεις όσων συναδέλφων επιθυμούν την ένταξη τους σε αυτό.


Την αντιπροσωπεία της ΙΡΑ και του ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ, αποτελούσαν οι Νικόλαος Μαρούντας, Πρόεδρος ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ και Α’ Αντιπρόεδρο Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ, Ιωάννης Καραπατάκης, Πρόεδρος Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ, Κυριάκος Κάρκαλης, Αρμ. Διεθνών Σχέσεων Εθνικού Τμήματος ΔΕΑ και Πρόεδρος Ελεγκτικής Επιτροπής ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ και Έφη Αντωνίου, Γεν. Γραμματέας ΤΕΑΕΤΔΕΑΠΛ.

Στη συνάντηση από την πλευρά μας μετείχαν ο Πρόεδρος Τσατσουλής Αθανάσιος, ο Αντιπρόεδρος Βορριάς Μιχαήλ, ο Γεν. Γραμματέας Τσιάνος Παναγιώτης, ο Αναπληρωτής Γεν. Γραμματέας Αλάμαρας Αναστάσιος και ο αντιπρόσωπος της Ε.Π.Λ.Σ.Α.Π. στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Μαρκάκης Ιωάννης.

Η Ένωσή μας, προκειμένου να ενημερωθεί πληρέστερα, πρόκειται να συμμετάσχει στην ενημερωτική ημερίδα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (IPA) που θα πραγματοποιηθεί την 3/11/2014.
Για το Δ.Σ.

      Ο Πρόεδρος        Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος      Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll