Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δεύτερη τράπεζα αίματος από την Ένωσή μας

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι,
     
Η υγεία, το μεγαλύτερο αγαθό της ζωής, βασίζεται στη δοτικότητα, την προσφορά και τη θυσία για το συνάνθρωπό μας. 
   
Αν σκεφθεί κάποιος ότι δεν είναι δεδομένη για κανέναν, τούτο σημαίνει ότι όλοι μας καλούμαστε να συμβάλουμε σε κάθε προσπάθεια στήριξης των συνανθρώπων μας.  
     
Εμείς οι Λιμενικοί, γνωρίζουμε τι θα πει αγώνας, προσφορά, θυσία.
  
Κάθε χρόνο η Ένωσή μας καλύπτει περισσότερες από 200 εκκλήσεις για άμεση ανάγκη από αίμα. Αυτές αφορούν στο σύνολό τους συναδέλφους μας και τις οικογένειές τους. 
   
Συναισθανόμενοι το κοινωνικό μας χρέος, συνεχίζουμε, ανταποκρινόμενοι στην προτροπή των μελών μας και έτσι δημιουργήσαμε και δεύτερη τράπεζα αίματος προκειμένου να αντιμετωπίσουμε βαριά περιστατικά ασθενειών ή ατυχημάτων.  
               
Ευχαριστούμε πολύ όλους όσοι ανταποκρίνονται στο κάλεσμά μας, ενισχύοντας με τον τρόπο αυτό τις ανάγκες των συναδέλφων και των οικογενειών τους για αίμα, συμβάλλοντας στην τεράστια αυτή κοινωνική προσπάθεια.
   
Στα γραφεία της Ένωσής μας στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (γρ. 401), μπορείτε να παραλάβετε τις κάρτες νέων αιμοδοτών, οι οποίες αφορούν την αιμοδοσία της 16ης Σεπτεμβρίου 2014.
         
Όσοι συνάδελφοι χρειάζονται άμεσα αίμα για τους ίδιους και τις οικογένειές τους, μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα της Ένωσης 2104133687 ή να επικοινωνούν με τους Τσατσουλή Αθανάσιο: 6939090205 και Τσιάνο Παναγιώτη: 6938355100.
Auto Scroll Stop Scroll