Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Αυτός που λησμονεί τα πληρώματα Π.Λ.Σ. είναι απλά ακατάλληλος

               Τσατσουλής Αθανάσιος
Πρόεδρος ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων
           Μέλος Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.


Στο άρθρο-καταγγελία του προέδρου της ΕΠΛΣΒΔΕ και μέλους του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Δροσόπουλου Αλέξανδρου, ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. Δριβάκος Γεώργιος, εμφανίζεται να ολιγωρεί σε θέματα ασφαλιστικού λόγω του ότι δεν τον αγγίζουν προσωπικά. 

 
Δυστυχώς ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., Δριβάκος Γεώργιος μέσα στον πρόδηλο πανικό του να αποδείξει ότι διαθέτει ανακλαστικά και έμμεσα να απαντήσει, λησμόνησε (αν είναι δυνατόν) να αναφέρει στο υπόμνημα με θέματα ασφαλιστικού προσωπικού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τη διεκδίκηση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. η οποία περιλαμβάνεται στο διεκδικητικό μας πλαίσιο και αφορά την υπαγωγή των πληρωμάτων των Π.Λ.Σ. στις συνταξιοδοτικές διατάξεις των Ειδικών Δυνάμεων και Μονάδων (διπλά χρόνια).
 
Επειδή θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να ξεχνά ο ίδιος ο συνδικαλιστικός μας φορέας, ένα από τα πλέον μάχιμα κομμάτια του Σώματος που είναι τα πληρώματα Π.Λ.Σ., φρονώ ότι ο κ. Δριβάκος θα πρέπει να αποστείλει εκ νέου το υπόμνημα προς τους αποδέκτες υπουργούς, ζητώντας παράλληλα και μία τεράστια συγνώμη από τους πλωτατζήδες μας, εκτός και αν αποφάσισε ο ίδιος να αφαιρέσει τη διεκδίκηση αυτή από το διεκδικητικό μας πλαίσιο, χωρίς να έχει καμία εξουσιοδότηση από κανένα θεσμικό παράγοντα.
Auto Scroll Stop Scroll