Τετάρτη, 9 Ιουλίου 2014

Συνάντηση με Υπ. Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτη Μιλτιάδη

Πειραιάς 9/7/14
Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι  πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της Ένωσης με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη για το φλέγον θέμα του Βρεφονηπιακού Σταθμού.
Ο κ. Υπουργός έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκειμένου να στηριχθεί αυτή η πρωτοβουλία της Ένωσης Αττικής-Πειραιά & Νήσων η οποία ξεκίνησε το 2004 σε Βρεφονηπιακό Σταθμό του Δήμου Πειραιά πριν μεταφερθεί το 2011 στον Δήμο Κερατσινίου-Δραπετσώνας και δεσμεύθηκε για κάθε είδους βοήθειά του ώστε ο Σταθμός να συνεχίσει την λειτουργία του και τη νέα περίοδο.

Επίσης τέθηκε από μέρους μας τα θέματα του Ελεγκτηρίου Δαπανών για την Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη καθώς και η απόφαση του ΣτΕ για τις περικοπές των αποδοχών μας.

Ο κ. ΥΝΑ μας δήλωσε ότι η πρόθεση της κυβέρνησης είναι να εφαρμοστεί άμεσα η απόφαση του ΣτΕ και επίσης για το θέμα του Ελεγκτηρίου Δαπανών ότι ήδη βρίσκεται σε επαφές με τους νέους Υπουργούς Οικονομικών και Υγείας προκειμένου να προχωρήσει η Κ.Υ.Α που χρειάζεται ώστε να επιλυθεί το χρόνιο πρόβλημα της Ιατροφαρμακευτικής μας περίθαλψης. 
Για το Δ.Σ.
           Ο Πρόεδρος           Ο Γενικός Γραμματέας
Τσατσουλής Αθανάσιος       Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll