Δευτέρα, 23 Ιουνίου 2014

Χρυσά τα κορίτσια του Λιμενικού Σώματος στην καλαθοσφαίριση

Το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση κατέκτησαν τα κορίτσια του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. στο πρωτάθλημα Ε.Δ. & Σ.Α. Καλαθοσφαίρισης  που διεξήχθη στο κλειστό γήπεδο του Αιγάλεω.
 
Πραγματοποιώντας καταπληκτικές εμφανίσεις κέρδισαν διαδοχικά την ομάδα του Στρατού με 67-44 και του Πολεμικού Ναυτικού με 88-74.


Στον τελικό αγωνίστηκε ενάντια στην ομάδα της ΕΛ.ΑΣ την οποία νίκησε με 48-42.

Οι πρωταθλήτριές μας αξίζουν συγχαρητηρίων καθώς η ομάδα στηρίχτηκε στην αλτρουιστική διάθεση των συναδέλφων και την αγάπη για το άθλημα, ιδανικά τα οποία πολλές φορές έρχονται σε αντιδιαστολή με τις υπηρεσιακές υποχρεώσεις.

Η ομάδα του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. απαρτίστηκε από τις αθλήτριες ΚΑΚΑΡΑ Κ., ΤΕΛΙΔΟΥ Δ, ΜΠΡΟΥΛΙΑ, ΛΑΟΥΛΑΚΟΥ Ρ., ΜΑΥΡΙΑ Κ., ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ, ΜΠΑΖΙΜΑ Ρ., ΤΣΙΟΓΚΑ ΧΡ., ΚΟΣΜΑ Α.

Ο Προϊστάμενος του Τμ. Αθλητισμού 
Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Θανέλλας Αθ.
και η Αντιπρόσωπος της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά 
& Νήσων στην Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. 
Σημ/ρος ΛΣ Μενελάου Κέλλη
Ιδιαίτερη μνεία αξίζουν η Αντιπρόσωπος της ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων Σημ/ρος ΛΣ Μενελάου Κέλλη, για τη σημαντική προσφορά από τη θέση της προπονήτριας καθώς και ο προϊστάμενος του Τμήματος Αθλητισμού Υποπλοίαρχος Λ.Σ. Θανέλλας Αθανάσιος.

Αναγνωρίζοντας το συντελεστή δυσκολίας και το μέγεθος της επιτυχίας εκφράζουμε σε όλες τις συναδέλφους τα συγχαρητήριά μας.

Auto Scroll Stop Scroll