Πέμπτη, 15 Μαΐου 2014

Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας


Πειραιάς 14/5/2014
 
Mέλη του Δ.Σ της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Αττικής-Πειραιά & Νήσων επισκέφθηκαν το Κ.Λ. Ελευσίνας στα πλαίσια των επισκέψεων που θα γίνουν σε όλες τις Λιμενικές Αρχές δικαιοδοσίας μας προκειμένου να καταγραφούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοι.
 

Δυστυχώς διαπιστώσαμε ότι το Κ.Λ Ελευσίνας το οποίο είναι υπεύθυνο για ολόκληρη την Δυτική Αττική, για δύο ναυπηγεία και άλλα τόσα διυλιστήρια αλλά και για 13 εγκαταστάσεις που απατούν την εφαρμογή του ISPS, είναι τραγικά αποδυναμωμένο όσον αφορά τη στελέχωση του προσωπικού με βάση την οργανική του σύνθεση. 
 

Στη πραγματικότητα   την στιγμή αυτή η υπάρχουσα σύνθεση βρίσκεται στο 52%, κάτι που όπως καταλαβαίνουμε όλοι, δυσχεραίνει απίστευτα το έργο των συναδέλφων που υπηρετούν εκεί.
Συνάντηση με τον
Υπολιμεναρχη Ελευσίνας
Αντιπλοιαρχο ΛΣ
Γραμματεα Αγγελο
 

Ειδικότερα όσον αφορά την οργανική σύνθεση των Αξιωματικών Λ.Σ. παρατηρείται έλλειψη της τάξης του 65%.
 

Όπως καταλαβαίνουμε όλοι ο μοναδικός λόγος που η Λιμενική Αρχή Ελευσίνας λειτουργεί αξιοπρεπώς είναι το φιλότιμο των στελεχών της τα οποία υπερβάλλουν εαυτούς προκειμένου να ανταπεξέλθουν στα καθήκοντα τους.
 

Με βάση τα παραπάνω είναι αδιαφιλονίκητη η ανάγκη για άμεση ενίσχυση της Λιμενικής Αρχής έτσι ώστε οι συνάδελφοι να μπορούν να εργάζονται με βάση την κείμενη νομοθεσία του Π.Δ. ωραρίου και να μην οδηγούνται στα όρια της εξάντλησης και κατάρρευσης, προκειμένου να ανταποκριθούν στο φόρτο των καθηκόντων τους.

Για το Δ.Σ.

     Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος        Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll