Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014

Γραφεία της Ένωσης στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Πειραιάς, 12/03/2014

Ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι η Ένωσή μας απέκτησε χώρο στο Αρχηγείο Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (γρ. 401), λύνοντας έτσι ένα πρόβλημα το οποίο σημειωτέον το Διοικητικό μας Συμβούλιο αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή της εκλογής του.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αττικής Πειραιά και Νήσων αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτη Μιλτιάδη και τη φυσική μας ηγεσία, για την καθοριστική συμβολή τους στην επίλυση του προβλήματος.
Εφεξής βασικές μας προτεραιότητες οι οποίες απαιτούν εύκολη πρόσβαση των συναδέλφων στην Ένωσή μας και ο συντονισμός μας σε θέματα όπως είναι η κατάθεση δικαιολογητικών για τον βρεφονηπιακό σταθμό και τις παιδικές εξοχές, οι εθελοντικές αιμοδοσίες, ζητήματα που αφορούν πρόνοια και διοικητική μέριμνα και βέβαια η επικοινωνία με τα μέλη μας, θα βασίζονται σε νέες, πιο ευέλικτες και πιο ποιοτικές βάσεις.
Είμαστε παρόντες και αναδεικνύουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα.
Βασική μας προσδοκία είναι το γραφείο της Ένωσης να καταστεί, με τη βοήθεια όλων, σημείο αναφοράς, συνάντησης και δημιουργικής μόχλευσης για την πρόοδο του κλάδου μας.


Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος        Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll