Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014

Δημοσίευση ν. 4256/14 ΕΠΛΣ Αττικής-Πειραιά & Νήσων: Μείναμε σταθεροί δίχως κυβιστήσεις


Πειραιάς, 17 Απριλίου 2014

Σας ενημερώνουμε ότι δημοσιεύθηκε ο ν.4256/14 ΦΕΚ 92 Α’ «Τουριστικά πλοία & άλλες διατάξεις»,  στον οποίο περιλαμβάνονται και διατάξεις που αφορούν το προσωπικό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Ως Ένωση έγκαιρα με ανακοίνωσή μας, πριν ακόμη εισαχθεί στην ολομέλεια της Βουλής ως σχέδιο ο ανωτέρω νόμος, θέσαμε με διαύγεια και πέραν κάθε αμφιβολίας τις θέσεις μας, έχοντας ως στόχο τη βελτίωση του κλάδου μας.
 
Μέχρι τέλους επιμείναμε στην ειλικρινή, προσηνή και ψύχραιμη αντιμετώπιση τόσο των κειμένων που κατετέθησαν όσο και των φημών που προέρχονταν από παράδοξες, ετεροβαρείς και καινοφανείς συμμαχίες διαφόρων κέντρων και φυσικών προσώπων ενώ αγνοήσαμε τις «σκληρές» απαντήσεις οι οποίες μόνο τον πανικό του συντάκτη τους καταδείκνυαν.
Είναι γεγονός ότι σήμερα κάποιος θα χρειαστεί να απολογηθεί όχι τόσο σε εμάς, όσο στους συναδέλφους μας, για τις εξόφθαλμες κυβιστήσεις του καθώς και για τις συνδικαλιστικές ακροβασίες του οι οποίες ευτυχώς αυτή τη φορά δεν στοίχισαν στο προσωπικό του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
 
Εμείς δηλώνουμε και πάλι ότι προτιμήσαμε και θα εξακολουθήσουμε να το πράττουμε, να επιλέγουμε την ευθεία οδό της αξιοπρέπειας και της συνέπειας.
 
Στο δρόμο αυτό, καλούμε όλες τις υγιείς δυνάμεις του συνδικαλισμού, απ’ όπου κι αν προέρχονται, σε συστράτευση με στόχο την ανατροπή της υφιστάμενης συνδικαλιστικής τακτικής του διαίρει και βασίλευε.

Για το Δ.Σ.

         Ο Πρόεδρος               Ο Γενικός Γραμματέας

Τσατσουλής Αθανάσιος        Τσιάνος Παναγιώτης
Auto Scroll Stop Scroll