Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικη γιορτή παιδική γιορτή 2013Πειραιάς, 24/12/2013

Πραγματοποιήθηκε χθες Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013, η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά και τους γονείς-μέλη της Ένωσης Αττικής Πειραιά & Νήσων.

Η φετινή γιορτή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού ο συνολικός αριθμός συμμετεχόντων ξεπέρασε τους 1.000! 

Στον υπέροχο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξαμε ευχές με τα μέλη μας ενώ στη συνέχεια όλοι μαζί παρακολουθήσαμε την προσεγμένη θεατρική παράσταση «Πήτερ Παν».

Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους: ο Υπουργός Ναυτιλίας & Αιγαίου κ. Βαρβιτσιώτης Μιλτιάδης, ο Α’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Κουνουγέρης Κωνσταντίνος, ο ΑΔΝΑ Υποναύαρχος ΛΣ κ. Μπούρας Γεώργιος, ο Δ/ντης Κλάδου Β’ Αρχιπλοίαρχος ΛΣ κ. Πάππος Αντώνιος και ο πρόεδρος της ΠΟΕΠΛΣ κ. Δριβάκος Γεώργιος ενώ ευχές απέστειλε ο Β’ Υπαρχηγός Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Αντιναύαρχος ΛΣ κ. Τσιαδής Δημήτριος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Τσατσουλής Αθανάσιος στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων ότι, «Κάθε φορά που θα ήμαστε όλοι μαζί, θα αισθανόμαστε δυνατότεροι».

Κατά τη διάρκεια της γιορτής κληρώθηκαν δύο παιδικά ποδήλατα τα οποία ήταν μια ευγενική χορηγία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Τερζή Αθανάσιου.

Από το σύνολο των 870 οικογενειών της Ένωσής μας, οι οποίες έχουν παιδιά γεννηθέντα από 1/1/2001 και μετά, οι δύο τυχεροί ήταν τα μέλη μας Πλωτάρχης ΛΣ Περαμερίτης Γεώργιος (ΠΠΛΣ 010) και ο Κελευστής ΛΣ Μαζιώτης Κωνσταντίνος (Κ.Λ. Ελευσίνας).
Auto Scroll Stop Scroll