Τρίτη, 19 Ιουνίου 2012

Παιδικός Σταθμός Δραπετσώνας - Δημιουργούμε σχέσεις στήριξης και εμπιστοσύνης

«Η δημιουργία του παιδικού σταθμού στην Δραπετσώνα αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την πλευρά του συνδικαλισμού που βασίζεται στο πνεύμα της αλληλοβοήθειας και της αλληλοστήριξης των εργαζομένων, αφού ο σταθμός εξοπλίστηκε πλήρως από τις εισφορές των μελών μας».

Μέσα στον ένα χρόνο ομολογουμένως πετυχημένης πορείας του, ο σταθμός εξυπηρετεί 80 παιδιά συναδέλφων μέσω της συνεργασίας μας με τον φιλόξενο Δήμο Κερατσινίου- Δραπετσώνας.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αρχηγός του Σώματος, υπήρξε από την πρώτη στιγμή αρωγός στην εν λόγω προσπάθεια ενώ στην ομιλία του ο κ. Δίζελος δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Δήμαρχο Κερατσινίου Δραπετσώνας κ. Λουκά Τζανή για την άμεση ανταπόκριση του στο αίτημα μας για την δημιουργία του σταθμού καθώς επίσης και την Πρόεδρο των Παιδικών Σταθμών του Δήμου κ. Ελένη Δαβγιώτη καθώς και την προκάτοχό της κ. Σταματίνα Τσοτσάνη.

Τέλος αξίζει να τονίσουμε την σημαντικότατη προσφορά του προσωπικού του βρεφονηπιακού σταθμού για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν και θα καταβάλουν και αφορά την όσο το δυνατό καλύτερη διαπαιδαγώγηση και φροντίδα των παιδιών μας.
Auto Scroll Stop Scroll